Використовуй респіратор правильно! – TFM

Використовуй респіратор правильно!

Респіратор типу “півмаска TFM” – один з найефективніших засобів захисту від вірусів.
Використовувати півмаски слід згідно з правилами:

🔹Мінімальний строк використання півмаски TFM – 1 день. В залежності від того, скільки часу в день ви проводите в масці, визначається строк її дії.

🔹Якщо ви носите маску з періодичністю по декілька хвилин/годин, краще зберігайте її в індивідуальній упаковці, коли вона не на вас. Таким чином фільтруючий матеріал не контактуватиме з нестерильними поверхнями й довше виконуватиме свої функції.

🔹Контролюйте прилягання півмаски до обличчя по лінії обтюрації. Щільно притисніть носовий затискач до області перенісся. Не лишайте проміжків між обличчям й півмаскою, відрегулюйте її під себе за допомогою головних ременів.

🔹Не слід вимочувати маску в спирту, прати її або дезінфікувати іншими способами. Під час цих дій порушуються технологічні властивості фільтруючого матеріалу. Маску треба використовувати за інструкцією й міняти регулярно, тоді вона максимально ефективна.

🔹Одягайте маску чистими руками й під час використання не торкайтеся її поверхні. Якщо це сталося, краще обробити руки антисептиком або вимити їх.

Будьте уважні й здорові!

20.03.2020